Lacoste – en tidlös modeikon

I över 80 år har Lacoste varit ledande inom modebranschen. Från sina ikoniska polotröjor till sin innovativa design har det franska företaget konsekvent satt tonen för modernt mode. I det här blogginlägget tar vi en titt på hur Lacoste har blivit ett ikoniskt modemärke och varför det fortsätter att vara så populärt.

Lacostes historia

Lacoste grundades 1933 av tennisspelaren René Lacoste och hans affärspartner André Gillier, och Lacostes första produkt var en polotröja i vit piquébomull med en krokodillogotyp på bröstet. Tröjan var utformad för att hålla spelarna svala på banan och blev snabbt en succé i sportvärlden. Än idag är den ikoniska polotröjan fortfarande en av deras mest populära produkter och en av deras största säljare världen över.

Lacoste har sedan dess utökat sitt produktsortiment till att omfatta allt från kläder till dofter och accessoarer. Företaget fortsätter att förnya sin design och introducerar varje säsong nya linjer som vänder sig till både män och kvinnor. De har också samarbeten med några av modets hetaste designers som Pharrell Williams, som designade en serie polotröjor i begränsad upplaga för dem 2018.

Varför folk älskar Lacoste

Lacoste är älskat av många för sin tidlösa design och sina kvalitetsmaterial som håller i många år. Oavsett om du letar efter något klassiskt eller något trendigare som deras samarbetsstycken med andra designers finns det definitivt något för alla i deras kollektioner. Dessutom ser de till att alla deras produkter är etiskt producerade så att du kan känna dig bra när du bär dina favoritplagg från märket!

I över 80 år har Lacoste skapat tidlösa stilar som folk älskar att bära säsong efter säsong – och det ser inte ut som om de kommer att sakta ner någon gång inom kort! Deras engagemang för kvalitetsmaterial och etisk produktion gör dem till ett utmärkt val för alla som letar efter snygga men etiska klädalternativ. Oavsett om du letar efter klassiska stilar eller mer trendfokuserade plagg finns det något för alla i den ständigt växande kollektionen från detta franska modehus!