Hur man gör ett gott intryck: Tips för att klä sig lämpligt 

Det handlar inte bara om vad du säger när du träffar någon ny – det handlar också om hur du ser ut. Tro det eller ej, men människor bedömer andra efter deras utseende, och det kan avgöra om de vill lära känna dig bättre eller inte. Om du inte vet vilka kläder du ska ha på dig för att göra ett gott intryck behöver du inte oroa dig – vi finns här för att hjälpa dig. I det här blogginlägget kommer vi att ge dig några tips om hur du klär dig på lämpligt sätt i alla situationer. Följ våra råd så kommer du garanterat att göra ett bra första intryck! 

Det är viktigt att göra ett gott intryck, oavsett om du går på en första dejt eller intervjuar för ett nytt jobb. Och även om det inte finns något enda rätt svar när det gäller vad du ska ha på dig finns det definitivt vissa kläder som är mer benägna att göra ett positivt intryck än andra.  

För män kan ett par välsittande byxor från ett märke som Hugo Boss byxor förmedla självförtroende och god smak. En krispig, vit skjorta är också ett klassiskt val som kan hjälpa dig att se välklädd ut utan att verka överdrivet formell. Kvinnor har å andra sidan lite mer flexibilitet när det gäller att välja en outfit som gör ett gott intryck.  

En skräddarsydd kavaj eller klänning är alltid ett säkert kort, men om du vill visa upp din personlighet kan du prova att kombinera en livlig topp med en mer dämpad underdel. Vad du än väljer att bära, se till att du känner dig bekväm och säker i din outfit – det är det viktigaste av allt. 

Är märkeskläder alltid det bästa alternativet när man försöker imponera på någon? 

När det gäller att göra ett gott intryck kan kläderna du bär verkligen spela en roll. Det betyder dock inte nödvändigtvis att du behöver bryta banken på designermärken.  

Faktum är att forskning har visat att människor är lika benägna att imponeras av billiga kläder om de är väl valda och sitter bra. Nyckeln är att undvika att se ut som om du försöker för mycket. Kläder som är för flashiga eller alltför trendiga kan verka oärliga. V 

älj i stället klassiska stilar som förmedlar självförtroende och god smak. Så länge dina kläder förmedlar att du är bekväm i ditt eget skinn kommer du garanterat att göra ett positivt intryck.